آموزش طراحی سایت با وردپرس مستلزم یادگیری اصول و مبانی می باشد که باید رعایت شوند. همانگونه که طراحی سایت به ویژه طراحی سایت حرفه ای به روش های دیگر، اصول و قواعد خود را دارد و باید به صورت قانونمند انجام شود. در اینجا ما قصد داریم اصول پایه ای و ضروری طراحی سایت را برای طراحی سایت با وردپرس مطرح کنیم.
به طورکلی طراحی سایت با وردپرس و کار با سیستم آن سخت و دشوار نمی باشد. مراحلی که در ادامه به آن ها می پردازیم، اساس شروع طراحی سایت حرفه ای وردپرس می باشد.
مرحله اول. تعیین هدف است. ابتدا هدف از طراحی سایت را مشخص کنید. سایتی که قرار است طراحی کنید، به چه منظوری می باشد؟ تجاری بودن سایت، شخصی بودن سایت یا اینکه برای شرکت یا اداره یا یک فروشگاه قرار است طراحی شود مهم است. بنابراین هدف را مشخص کنید تا از همان ابتدا یک طراحی سایت حرفه ای وردپرس داشته باشید.
مرحله دوم. تعیین نام دامنه و هاستینگ است. از ملزومات طراحی سایت خرید یک دامنه و هاست به عنوان فضای میزبانی سایت شما می باشد، در طراحی سایت با ورد پرس نیز باید دامنه و هاست شما مشخص و خریداری شود. نام دامنه باید یک نام مرتبط و ساده باشد تا در ذهن بماند. خرید هاست را باید به طور صحیح پیش بینی کنید و به اندازه مورد نیازتان فضای هاست خریداری کنید.
مرحله سوم. نصب وردپرس است. نصب و راه اندازی وردپرس نیز کار پیچیده ای نیست، در آموزش نصب وردپرس به تفضیل و قدم به قدم به آن می پردازیم.
مرحله چهارم. انتخاب قالب است. انتخاب قالب بسته به نیازهای شما و هدفی که از طراحی سایت دارید، متفاوت خواهد بود، قالب های رایگان بسیاری برای وردپرس ارائه شده است اما پیشنهاد برای داشتن یک طراحی سایت حرفه ای وردپرس، استفاده از قالب منحصر به فرد و اختصاصی است. قالبی که به صورت سفارشی برای شما و کسب و کار شما طراحی شده باشد. برای طراحی قالب می توانید از طراحان قالب وردپرس کمک بگیرید. قالبی زیبا و کاربرپسند در جذب کاربران و بازدیدکنندگان تاثیر بسزایی خواهد داشت، بنابراین در طراحی سایت با وردپرس به آن توجه داشته باشید.
مرحله پنجم. افزودن پلاگین است. پلاگین، افزونه هایی هستند که به صورت رایگان یا با هزینه هایی بسیار اندک قابل دانلود و اضافه شدن به وردپرس می باشد. پلاگین نیز مانند قالب می تواند به صورت سفارشی طراحی شود. تعداد پلاگین های وردپرس بسیار زیاد است، لازم است تنها آنهایی که موردنیاز کسب و کار شما می باشد را استفاده کنید.
مرحله ششم. ساخت صفحات اساسی است. مانند صفحه «درباره ما»، شامل صفحات ایستا و غیر پویای سایت می باشند.
مرحله هفتم. تنظیمات پیوند یکتا است. پنج نوع پیوند یکتا وجود دارد که بسته به خواسته شما قابل تنظیم می باشد. در طراحی سایت با وردپرس تنظیمات یکتا به شما امکان تنظیم نحوه آدری دهی صفحات و برگه ها را می دهد.
۵- تنظیم پیوند یکتا
تنظیم پیوند یکتا آنقدر مهم است که یک مرحله را به خود اختصاص می دهد. ولی باید بدانید که در این مرحله کلاً باید تنظیمات سایت را به درستی انجام دهید، تا بعدها مجبور به تغییر آنها که بروی سایت اثر می گذارند، نباشید. یکی از این تنظیمات، پیوند یکتا است که همین ابتدا مطالعات لازم را داشته باشید تا بهترین نوع پیوند یکتا را انتخاب کنید.
منبع: سه سوت وب